Sooova hos Emmy :D

Heeeej alla läsare!

Idag har jag, Emmy, Ebba, Sanaz (Vette fan hur det stavas) och Stina varit på stan. Vi gick och gjorde typ ingenting eller jo vi åt på Subland, mums med kyckling och curry! Jag köpte ett par skor (lägger in bilder i morrn) det var det enda jag köpte xD, och mat förstås!

Nu sitter jag och Emmy och spelar spel! Emmy fick lite damp för ett tag sedan på en katt xD Hohoho det var kul.
Jag har just laddat ner ett spel det heter "Kelly green" men nu tittar jag på när Emmy spelar. Nu älskar hon katterna hon ska typ peppre med de, hahahahahaahahahahahahahaha!

Kram


Emmi

Heeej nu kommer en "Emmi specialare" xD


Varmt framför brasan xD


Myyyyyysigt


Sweeeeet :D


Gullis


Hallo?


ZZzzZZzz


Sköönt



Det var allt från mig

Foton!

Hej

 jag ska bara skriva lite kort innan jag ska ta lite blider på min älskade hund.

Men vafan! Texten blev stor igen!!!!!!!!! Fan oxå -.-'

Snart kommer lite bilder på min älskade hund Emmi.


Skolan=Suuuuug

Tja!

Jaha då är man på skolan igen! 5 dagar i veckan. Texten går inte att förminska nått jävla skit har hänt!
Men iallafall så lyssnar jag på TiK ToK (http://www.youtube.com/watch?v=4OKlzm6BQ8A) Det suger att vi måste gå i skolan till klockan 4! Vi ska ha någon utställning!

Byebye
 


....

Att du ens orkar! Jag har inte ens ord för sådana som DU! Du kan inte bara göra så! Kan du inte vara seriös när jag är arg på dig! Jag hatar dig!

Blogg :D

Hej!
Jag har ju inte bloggat så mycket nu förtiden. Men jag har innnte haft så mycket att skriva men iallafall så var det BT idag och vi blev färdiga med vatten nummret som vi ska sälja:) Nästa gång ska vi få fika :D imorron så går vi skola till kl 16.00 :(:(:(:(:( Jag längtar tills jag och issa ska vara klassvärdar och får ta hand om Chippen (vårat klassdjur) Men sen har det väll inte hänt något mer ska kanske vara med Alle, Natta, Emma, Max och kanske någon mer

Tjaooo

Heej

Heej!
Ja det händer ju inte så mycket nu och jag har inte så mycket tid att skriva. Men iallafall så har vi varit på vallsberget med skolan och sett SM och hejade på Charlotte kalla men det sista metrarna så ramlar hon :( det söög men sedan så gick vi till fiket och köpte lite fika och dricka efter som det var proppfullt i fiket så vi gick till värmestugan det var fullt där oxå men efter ett tag så blev ett bord ledigt men eftersom pappa stänger av internet så måste jag sluta.

Hej då

Jag hatar att skriva rubrik!

Tjaba!
Jag sitter nu i soffan på skolan och skriver meniallafall så har vi haft BT och Emmy fick vara medistället för Emma. Sorry Emma men du var inte här :( Men vi hann med många arbeten och tredje BT nummret. Skriver kanske mer sedan.


Hej då

Hejsan

Hej!
Min uppdatering har varit dålig efter som att jag har sovit hela dagarna och pappa stänger av internet kl 9 :( Så det har inte hänt så mycket förutom skolan :(:( Det har gått 3 dagar och jag är skoltrött som fan! Ja vi börjar på vad som hände på tisdag för på måndag hände det inte ett skit.
Tis: Vi hade BT på skolan det är skoltidningen på bergsviksskolan. Sen så var det väll inge mer intressant på den dagen
Ons: Vi hade läsning och trååkigt och trååkigt och vi har ett tema på skolan temat är vatten och vi ska ha vennisage eller hur det nu stavas :/ Men iallafall så skulle vi måla en regnskog på en dörr och ställa ut.
Sedan hade vi trä slöjd, bosse våran lärare snackade så klart halva lektionen vi han typ inte göra något eller inte jag iallfall.

Det var allt från mig

Jag och Angelica sov hos Emmy :D

Fredag: Jag och Angelica sov hos Emmy :D vi såg typ film hela tiden men iallafall så for vi först till preem och köpte cola och indian popcorn och choklad :D Sedan spelade jag mitt djursjukhus i typ 10 min sedan såg vi eehh... vad fan såg vi först? Inte saw III inte kids room Jo just det Frdedag den trettonde Jason goes to hell. eller något sånt. Sedan såg vi kids room tror jag den var skit konstig! Men den var ganska bra. såg vi en till efter den? men iallafall så somnade vi runt 04-05 tiden.
Lördag: vi "vaknade" 11 men jag och Angelica somnade om så kl 12 typ så vaknade vi och såg saw III. Jag eller vi såg den i lite fel ordning XD först 2:an sedan 4:an sedan 5:an sedan 6:an sedan 3:an sen skulle vi se 1:an men då skulle jag fara hem men  jag kanske redan hade sett 1:an jag tror faktiskt det. Angelica hade redan farit hem innan jag och Emmy hade ätit klart frukosten och sedan for jag hem. När jag var hemma så var jag tvungen att städa mitt rum för att vi skulle få främmande Ebba Janne och Kamila eller Camila och så var det peter och gunilla typ. Efter Ebba och Janne hade farit hem så somnade jag på soffan typ kl 12 sedan vaknade jag någon tid och lade mig i sängen.
Söndag: jag sov typ till kl 17.00 och jag var så trött så att jag inte orkade sim träna idag sedan spelade jag the sims och nu är kl 20.33 och jag är skit trött så nu ska jag sova

Gó natt


"Sova" hos Emmy

Heej!
ikväll ska jag sova hos Emmy Vi ska se film och så. Nu ska jag spela något spel. Hmmm vad låångt inlägg men aja.

Byebye


Normalt?

Tjenare!
Jag vaknade 06.00 och jag är inte de minsta trött.... Jag har inget mer att skriva. Just nu ser jag South park. Haru tråkigt se på www.southparkstudios.se eller så kan man ju blogga som jag :D Okej nu har jag inget att skriva.

Adios


Laaaan med Issa och Emmy xD

Heej!
Jag fick som jag ville "lan". Vi spelade först på datorn och sen så såg vi Saw V sen såg vi död snö och sen såg vi she is the man sen såg vi Saw VI och sedan Farm house  och Alvin och gänget och tillslut så såg vi Aurore. Saw 5 var bra men jag fattar inte det här med "synerna" eller va fan det nu är. Död snö var lite rolig men väldigt äcklig. Mycket tarmar, känsliga personer varnas, den handlar iallafall om zombies. She is the man var en väldigt rolig film som jag och issa hade sett tidigare den handlar om en tjej som gillar att spela fotboll och deras fotbollslag för tjejer läggs ner och Viola (huvudpersonen) försöker bevisa att tjejer oxå kan spela fotboll. Saw VI var ju som alla andra saw filmerna SKITbra xD Farm house var en väldigt äcklig film massa blod och utstickna ögon men den var väldigt bra men slutar skitkonstigt. Alvin och gänget har man ju sett tidigare men den såg vi iallafall. Och då sist men inte minst Aurore den var en väldigt sorlig film an vill bara gråta och mörda personer från filmen xD Och sen blev klockan 12 :) Det var så varmt så jag svettade hela natten så kl 08.00 så durschade jag och sedan åt vi frukost.


Ha det gött


Okeeej

Tjenixen!
Tja... vad har hänt idaag? Inget inte ett skit. Nu har jag väldigt tråkigt. Jag menar vad som hänt igår meen det är ju 6 men... iallafall idag har jag spelat the sims. Det är det enda jag gör! Jag måste skaffa ett liv -.-' Jag vill lana ;) Men ingen har lust it vad jag vet iallafall. Jag vet jag ska fixa ett Emmi special inlägg i morgon eller idag eller skitsamma.

Adios amigos y amigas


Tråkigt!

Hej!
I morse så ville jag inte vakna och då hällde pappa vatten på mig jätte kul och blött. Då vaknade jag kan jag säga xD Just nu ser på tv och bloggar. Hoppas att ni inte har lika tråkigt som jag.

Om ni vill ha lite kul så besök dessa bloggar:
www.eyeblogg.blogg.se
www.bastangelicca.blogg.se
www.techihhila.blogg.se
och såklart
www.aja.blogg.se
www.eemmanilsson.blogg.se

Ha så kul


Var på stan och köpte slalom dress :D Snart blire åka av.

Tjeenare!
Idag var jag och mamma på stan och köpte slalom dress. Den är svart och .... svart xD Ehm... just nu spelar jag the sims. Hmm... jo jag lyssnar på 2 låtar som heter "Obama farts" och " There´s no one as irish as Barack Obama" de är jätte bra xD Lyssna på de låtarna. Skriv sedan era kommentarer om dem.

Ha det gött

Film med Emmy och Angelica

Hejsan!
Jag vaknade typ 12.00 för att Issa (www.techihhila.blogg.se) och sedan så spelade jag the sims tills Emmy (www.eyeblogg.blogg.se) och Angelica (www.bastangelicca.blogg.se) alltså kl 19.00. Nu ska vi se film :D
Ska skriva om filmen efter. Filmens namn är.......... saw IV.


//

Gott nytt år

Gott nytt år allihopa :D Nu ska det firas med lan ;D Fick någon en bra bild på raketerna? Det fick jag :D Hoppas alla förra årets bekymmer försvunnit och alla kan vara glada. Mitt nyårs löfte var : Ät mindre godis och träna mera.
Vilket är ditt nyårs löfte?
Men iallafall här är några bilder på fyrverkerierna:








och min stackars stackars Emmi


RSS 2.0