Hej bloggen

Hej Just nu skriver jag i dagboken (på engelska) måste ju träna lite om jag ska bo i USA i 1 år :) Jag hoppas jag kommer att hamna i en mysig värdfamilj och helst i Arizona, Phoenix !! Åh vad jag längtar kan det inte bara gå 2 år på ett fingerknäpp? Jag ska snart hem och sortera reklamen och klippa gräsmattan. Bara så ni vet så har jag fortfarande kvar min mobil den har aldrig varit borta jag vet alltid var den finns jag är så stolt har haft den i 5 månader!!!!
Iphone!!
Tjaooo♥

Hmm

Hej alla få läsare!! Hmm är jag den enda som inte kan se sin statistik? Men iallafall så lääängtar jag såååå mycket till om 2 år :):):) Åhhhhh varför kan tiden inte gå snabbare? Jag ÄLSKAR pappas Ipad LOVE IT!!!! Så jäkla nice jag vill ha en men jag sparar pengar..... Ska dela ut reklam imorgon. Någon som vill följa? Jag ska oxå klippa gräset för att tjäna lite pengar. Tjaooo (L)

Utbytesstudent om 2 och ett halvt år !!!!

Hej bloggen!!!! Jag tänkte bara säga till alla läsare vilket inte är så många men iallafall så ska jag göra en ny blogg!! jag kommer att försöka skriva i den varje dag. Men först OM TVÅ ÅR SKA JAG STUDERA ETT LÄSÅR I USA!!! Jag kommer att skriva om hur det är i USA i den bloggen meen det är ju ett tag kvar men. Jag ska spara och jobba extra allt för att få pengar misstolka inte x) Jag kommer kanske att skriva lite i den här bloggen länge leve USA möjligheternas land Tjaooo

RSS 2.0